SZÓRAKOZÁS

A 10 legistenibb Johnny Depp film, amit életedben egyszer látnod kell - szerintünk!

Nyakunkon a Karib-tenger kalózai 5. részének premiere. Ünnepeljük meg azzal mi, kalózok, fantasy film és Johnny Depp rajongók, hogy átnyálazzuk az zseniális pasi 10 legistenibb filmjét! Figyelem, ez csak lista, nem toplista, inkább rátok bízom, hogy melyik a szívecsücske filmetek, hiszen temérdek jó filmje van, mint a Holtidő, Arizónai Álmodozók, Félelem és reszketés Las Vegasban, Donnie Brasco, de a pálmát talán ez a 10 viszi…

{KEPGALERIA}

+1 A Karib-tenger kalózai (2011-)

Ugye senki sem gondolta, hogy kihagyom a listáról?! A hibbant, féleszű, saját bőrét előszeretettel mentő Jack Sparrow, hangsúlyozom kapitányt, aki őrült kutya módra üldözi imádott Fekete Gyöngyét vagy három részen keresztül? Közben lebirkózza a zombikat, megnézi belülről a krákent, majd visszahozzák a Világ Végéről, hogy beteljen a pohara, jó lesz neki a Bolygó Hollandi, amit végül Legolas, mármint Will Turner lecsap a kezéről.

Már csak azt kellett volna kialal… alakula… alkataluk... na szóval kialkudni, hogy Keira Knightley ne rinyáljon három részen keresztül … hála az égnek a negyedikben már se híre, se hamva nem volt, mikor Jack az Élet Vizéből szeretett volna egyet hörpölni.

És most jön az ötödik… 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL