SZÓRAKOZÁS

7 híres történelmi személy és az ő abszurd házi kedvenceik - És még azt hitted te vagy állatbolond?!

Rengetegen vagyunk mi állatbolondok. Imádjuk a cirmikénket, a kutyukánkat, a szőrős kis nyavalyásainkat. Sokan áhítozunk arra, hogy tigrist, Ace Ventura Pöcök makákóját meg hasonló cukiságokat tartsunk. Hát, nekünk átlagembereknek ez sajna ritkán jön össze, de nem úgy ennek a 7 történelmi hírességnek, akik igazán furcsa háziállatokat tartottak!

{KEPGALERIA}

Rettegett Iván és a mackók

IV. Iván orosz cárhoz híres volt kiemelkedő államszervezői tehetségéről, és arról, hogy zakkant volt. De ezt félig betudhatjuk annak, hogy meghibbant imádott felesége, Anasztázia 1560-as halálát követően, ugyanis ezután nyerte el a „retteget” címet. Egyre paranoiásabb, indulatosabb, agresszívebb lett, amit jól tükröz a novgorodi mészárlás (1570), amikor a város 60-70 ezer lakóját lehentelték a cár katonái.

Még az új menyecske sem csillapította a bizalmatlan, hirtelen haragú cárt, mert ő is kapott tőle 1581-ben egy akkora parasztlángost, az illetlen öltözéke miatt, hogy még el is vetélt. Fia sem járt jobban, - a következő trónörökös – akit meg egy veszekedés közben szúrt le. Aztán ahogy idősebbé vált, úgy lett egyre buggyantabb, és mi sem illhetne jobban egy orosz cárhoz, mint hogy kedvtelésből medvéket tart a palotája alagsorában? Egyes források szerint nem csak arra tartotta a brumikat, hogy szeretgesse hanem az időnként kiéheztetett állatok elé dobálta ellenlábasait.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL