SZÓRAKOZÁS

7 híres történelmi személy és az ő abszurd házi kedvenceik - És még azt hitted te vagy állatbolond?!

Rengetegen vagyunk mi állatbolondok. Imádjuk a cirmikénket, a kutyukánkat, a szőrős kis nyavalyásainkat. Sokan áhítozunk arra, hogy tigrist, Ace Ventura Pöcök makákóját meg hasonló cukiságokat tartsunk. Hát, nekünk átlagembereknek ez sajna ritkán jön össze, de nem úgy ennek a 7 történelmi hírességnek, akik igazán furcsa háziállatokat tartottak!

{KEPGALERIA}

Dali, te állat!

A katalán szürrealista festőt, Salvador Dalít mindenki az elvont, kattant, misztikus, álomszerű festményeiről ismeri, no meg a cuki hőscincér bajuszáról. Szóval egy valóságos különc volt.

Gyermekkorában egy denevér volt az egyik háziállata. Egészen addig, míg nem egyszer a kertben talált rá kimúlva, tetemét pedig hangyák lepték el. Valószínűleg itt tört el benne valami, és alakult ki benne a beteges hangyaundora. Ugyanakkor egyben ez lehetett a nap is, amikor beleszeretett a hangyászsünökbe. Ennek ellenére állítólag nem tartott háziállat gyanánt hangyászokat Párizsban és csupán a fotó kedvéért pózerolt velük. Hiszi a piszi.

A mási kedvenc háziállata egy Babou nevű párduc volt. Őt viszont tagadhatatlanul magával hordta  utazásaira, de időnként még az éttermekbe is. Mondani sem kell, gyakran megpróbálták kiparancsolni, de a lökött pincérek bevették azt a mesét, hogy ez egy sima macska, amit befestett...

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL