Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

7 fantasztikus szeptemberi program, hogy ősszel is kimozdulj a négy fal közül!

Szerző:
Szabó Anna
Szüreti, sör- és borfesztiválok, lecsó- és mindenféle gasztrofesztiválok várnak rád az ősszel, hogy véletlenül se hidd azt, hogy a nyár végével a jó programok és szórakozási lehetőségek is véget érnek. Most jön még csak a java! Összeállítottuk Nektek a kínálatot, hogy legyen miből szemezgetnetek, és elhihetitek, szeptemberben is megéri majd kidugni az orrotokat a négy fal közül!

{KEPGALERIA}

Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2017
2017. szeptember 2 - 3.

A híres és az igen népszerű Budafok-Tétény, Budapest Önkormányzata idén is megrendezi meg a szokásos Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált. Megnyílik a 40 kilométernyi összefüggő pincerendszer a város alatt, a felszínen pedig fantasztikus programok várják a bor- és pezsgőimádókat. Idén a program ingyenes és ráadásul tovább bővített helyszínek várják a kicsiket és nagyokat egyaránt, mert mindenki számára lesz megfelelő szórakozási lehetőség az italkóstolás mellett.

Aztán ott lesz az impozáns 23. Budavári Borfesztivál szüreti felvonulással 2017. szeptember 7 - 10.

Illetve az ország legkiválóbb bortermelői gyűlnek össze hetedik alkalommal a szegedi Dóm téren is egy őszi Bormustrára - 2017. szeptember 13 - 17.

Vagy a mohács Szüreti- és Borfesztivál zenés, táncos programokkal, felvonulással, és főzőversennyel - 2017. szeptember 23.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL