SZÓRAKOZÁS

4 dolog, amiért anyukád az életét adta volna annak idején

A retró soha nem megy ki a divatból, valamilyen formában mindig jelen van a 21. században is, elég csak a divatra vagy a zenére gondolnunk. Ezúttal olyan tárgyakat szedtünk össze, melyekért anyáink ácsingóztak a 70-es, 80-as években, a hiánygazdaság időszakában.

 

{KEPGALERIA}

 

 

 Pepsi


Az üdítők terén a magyar márkák sokáig egyeduralkodók voltak a szocializmus időszakában. 1970-ben az NDK-gépsorokat fokozatosan a frissen importált Pepsi-Cola palackozására állították át a Fővárosi Ásványvíz és Szikvízüzemben, viszont ezzel párhuzamosan továbbra is gyártottak például Bambit is. Ám ez az innivaló a 70-es évek elejére kiment a divatból. Nem úgy, mint a Pepsi: az áhított nyugati világot jelképező Pepsi kólához először csak a kiváltságosok jutottak hozzá, mivel elsősorban a drágább szállodákba és vendéglátóhelyekre, leginkább a külföldiek kiszolgálására szállították.

Jó hír a rajongóknak, hogy a Pepsi visszahozta a régi logót egyes kiszerelésekre, illetve a márka weboldalán egyedi, retró logós pólók és cipők tervezésére is lehetőség van – a szerencsések meg is nyerhetik a teljesen személyre szabott, ikonikus darabokat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL