Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Mi kelti fel a férfi érdeklődését egy nőben?

Szerző:
Szabó Anna
Férfiak. És még azt mondják, hogy a nők megfejthetetlenek, próbáljátok csak megérteni a férfiakat, ha sikerül.

Például, hányszor kérdeztétek már magatoktól: hát ezen a nőn meg mit találnak érdekesnek a férfiak? Mi fordul meg a fejükben, amikor először látnak egy lányt? Mi vonzza a figyelmüket? A lába? A szeme? Vagy valami más?

Megpróbálunk választ adni, mi is villan a férfiak agyába az első pillantásra, milyen tulajdonságok teszik az egyik nőt különlegesebbé, mint a másikat.
És most itt a lista, szépen, lassan visszafelé…

10. Olyan helyen van rajta piercing, ahol nem mindenki láthatja. Vajon mire gondolhatnak??

9. Nem hord melltartót. Persze ezt nem mindenki teheti meg, a gravitációnak meg vannak a maga törvényei, de a feltételezés, hogy nincs rajtunk az egyik fontos fehérnemű-darab, máris beindítja a férfiak fantáziáját. (Nem meséltek még soha arról, ahogy elképzelik, nincs rajtad bugyi?)

8. Idegen kiejtéssel beszél. Egy „idegen” nő, és mindaz, ami ezzel járhat… ilyenről álmodoznak…

7. Kilométerhosszú lábai vannak. A férfiak tehetetlenné válnak, egy lélegzetelállítóan hosszú láb pont arra képes, amire az elnevezése is utal: elállítja a lélegzetüket.

6. Imádja a (gyors) autókat. Van is neki egy, vagy legalábbis betéve tudja a legújabbak paramétereit, sőt ért is hozzájuk. Kevés férfi tud ellenállni.

5. Combfixet hord, de nem szól róla. A hapsik mindig megérzik az ilyesmit… A combfix képes hormonális vihart kelteni.

4. Nyugodtan tud beszélni a szexről a „srácokkal”. Páran ugyan megrémülnek tőle (a férfiak szeretik azt hinni, ők az egyetlenek, akiknek szabad bizonyos dolgokról beszélni, mintha nők nem is csinálnák „ugyanazt”) – de egy lány, aki kényelmetlen érzését leküzdve, nem fél beszélni, sőt szembeszállni a fiúk kijelentéseivel, a legtöbbjük számára ellenállhatatlan.

3. Hosszú a haja. A többi dolog változhat a korral meg a divatokkal, a hosszú haj mindig is képes beindítani a hapsik legnagyobb részét, és valószínűleg ez a tényleg legelső dolog, amit a férfi meg is jegyez, ha először lát egy nőt.

2. Imádja a szexi cipőket és nem fél napközben hordani (és persze tud is rendesen járni magas sarkuban). A vékony sarkú cipő is kapcsoló a férfiak libidójához. Persze mindig van kifogásunk, miért is hordunk inkább sokkal kényelmesebb edzőcipőt… Ezek után is?

1. Bizonytalankodás nélkül a szemedbe tud nézni. Nem a bizalom, hanem a magabiztosság és függetlenség jeleként.

Sose gondoltuk volna, hogy az első, legfontosabb helyre egy ilyen tulajdonság kerül, valami szokványos külső jegy helyett –de lám, a hapsik tényleg kiismerhetetlenek…

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL