Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

A képek pánikot keltettek és a rendőrség kénytelen volt közleményt kiadni - 7 szellemtörténet, ami kiakaszt

Szerző:
Szabó Anna
Ez a 7 szellemekről szóló beszámoló így is, úgy is kiakaszt. Vagy azért, mert sokkot kapsz tőle vagy mert bődületes badarságnak fogod tartani. De egy biztos: mindenképpen kivált majd valami reakciót belőled.

Ettől a 7 szellembeszámolótól leesik az állad:

Egy apa ijesztő felvételeket készített egy furcsa szellemről

Sean Reynolds olyan felvételeket készített, amelyek állítása szerint egy jelenést mutatnak be, aki becsukta a gardróbja ajtaját, miközben ő és családja lefekvéshez készülődnek.

A 34 éves férfi társával, a szintén 34 éves Rebecca Palmerrel és hét hónapos kisbabájukkal, Ellával ült az ágyon, amikor az ajtók megmozdultak.

Miután gyorsan elővette a telefonját, hogy lefilmezze a szerinte paranormális tevékenységet, Sean megkérte a szellemet, hogy mozgassa újra az ajtót – és a szekrényt belülről bezárták.

A paranormális jelenségek nyomozója, Sean, aki egy „kísértetjárta” házban él egy temetőben, úgy gondolja, hogy a hálószoba kísértete követhette őt és Rebeccát a Ghost Dimension című műsoruk legújabb sorozatának forgatásáról.

„Még nem vagyunk biztosak abban, hogy mi a célja ennek a szellemnek a családunkkal, és miért követett minket haza, de megtudjuk, és gondoskodunk arról, hogy családunk védve legyen."

forrás

rejtély misztika szellem kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL