SZEX, SZERELEM

Így lesz kiegyensúlyozott a szexuális életed! - 7 alapvető feltétele a csakráid helyes működésének

Amikor a média tippeket nyújt a kiegyensúlyozott szexuális élethez, többnyire a következő két csoportra fókuszál: a fizikai test és az érzelmekre. Ez a két fókusz egy energikus szexuális rendszer része, amelyet csakráknak neveznek. Összesen 7 csakra létezik, melyek mindegyikének megfelelően kell működnie ahhoz, hogy kielégítő szexuális élményben legyen részed. 

Emellett szükség van az energetikai folyamatok megfelelő működésére, és aktív meditációra, ezért az alábbi 7 tippet érdemes alkalmazni – így tud a test és a szívcsakra, ami az érzelmekért felelős, kiegyensúlyozottan működni. Tehát mi pontosan a 7 csakra, és hogyan segítik elő a kellemesebb szexuális élményt?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

7.  Koronacsakra – csatlakozás

A fejtető fölött helyezkedik el, irányítja a benned lévő szellemiséget, az istenséged tiszta lényegét és az összes élőlényhez való kapcsolódást. Amikor ez a csakra nyitva van, teljesen átadhatod magad a szexuális élményeknek, élvezheted az orgazmust teljes valójában és összekapcsolódnak az energiáid a partnered energiával, mindez pedig hatalmas extázishoz vezet.

Megnyitás: képzelj el egy élénk ibolyántúli fényt, amely keresztüláramlik a koronacsakrán, és ismételd meg a következőket: „Szexuális kapcsolatban vagyok és ez egyben egy isteni, emelkedett állapot is.”

Ha gyakorolod azt, hogy a csakráidat működésbe hozd, akkor kiegyensúlyozottabb és intenzívebb lesz a szexuális életed is, a partnerednek és neked is kellemes élményekben lesz részed.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL