SZEX, SZERELEM

Így lesz kiegyensúlyozott a szexuális életed! - 7 alapvető feltétele a csakráid helyes működésének

Amikor a média tippeket nyújt a kiegyensúlyozott szexuális élethez, többnyire a következő két csoportra fókuszál: a fizikai test és az érzelmekre. Ez a két fókusz egy energikus szexuális rendszer része, amelyet csakráknak neveznek. Összesen 7 csakra létezik, melyek mindegyikének megfelelően kell működnie ahhoz, hogy kielégítő szexuális élményben legyen részed. 

Emellett szükség van az energetikai folyamatok megfelelő működésére, és aktív meditációra, ezért az alábbi 7 tippet érdemes alkalmazni – így tud a test és a szívcsakra, ami az érzelmekért felelős, kiegyensúlyozottan működni. Tehát mi pontosan a 7 csakra, és hogyan segítik elő a kellemesebb szexuális élményt?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

5. Torokcsakra – pozitív önkifejezés

A torok fölött helyezkedik el, szabályozza az önkifejezést, a megbecsülést és a kreativitást. Amikor ez a csakra tiszta, a szexuális önkifejezés is pozitívabb, hitelesebb és kreatívabb. Ha azonban valami miatt el van záródva, a szexuális önkifejezés fájdalmasnak és megalázónak tűnhet.

Megnyitás: ahhoz, hogy megnyisd a torokcsakrát, képzelj el a torkodon átáramló tiszta kék fényt, miközben a következő dolgot ismételed: „A szexualitást pozitív módon fejezem ki.”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL