Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Így lesz kiegyensúlyozott a szexuális életed! - 7 alapvető feltétele a csakráid helyes működésének

Szerző:
Szabó Anna
Amikor a média tippeket nyújt a kiegyensúlyozott szexuális élethez, többnyire a következő két csoportra fókuszál: a fizikai test és az érzelmekre. Ez a két fókusz egy energikus szexuális rendszer része, amelyet csakráknak neveznek. Összesen 7 csakra létezik, melyek mindegyikének megfelelően kell működnie ahhoz, hogy kielégítő szexuális élményben legyen részed. 

Emellett szükség van az energetikai folyamatok megfelelő működésére, és aktív meditációra, ezért az alábbi 7 tippet érdemes alkalmazni – így tud a test és a szívcsakra, ami az érzelmekért felelős, kiegyensúlyozottan működni. Tehát mi pontosan a 7 csakra, és hogyan segítik elő a kellemesebb szexuális élményt?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

4. Szívcsakra – feltétel nélküli szeretet

A mellbimbó fölött helyezkedik el, irányítja a szerelemmel kapcsolatos érzéseket. Ha ez a terület nem nyitott, a másoktól és az önmagadtól való félelem szorongáshoz, kedvetlenséghez vezethet, ami viszont szakítást is eredményezhet. Amint ez a csakra nyitva van, lehetőséged lesz igazán mély és szenvedélyes szexualitást megtapasztalni.

Megnyitás: képzelj el egy élénk zöld fényt, amely átáramlik a szíveden, és ismételd meg a következő kijelentést: „Nyitott vagyok a feltétel nélküli szeretet nyújtásához és befogadásához.”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL