SZEX, SZERELEM

Így lesz kiegyensúlyozott a szexuális életed! - 7 alapvető feltétele a csakráid helyes működésének

Amikor a média tippeket nyújt a kiegyensúlyozott szexuális élethez, többnyire a következő két csoportra fókuszál: a fizikai test és az érzelmekre. Ez a két fókusz egy energikus szexuális rendszer része, amelyet csakráknak neveznek. Összesen 7 csakra létezik, melyek mindegyikének megfelelően kell működnie ahhoz, hogy kielégítő szexuális élményben legyen részed. 

Emellett szükség van az energetikai folyamatok megfelelő működésére, és aktív meditációra, ezért az alábbi 7 tippet érdemes alkalmazni – így tud a test és a szívcsakra, ami az érzelmekért felelős, kiegyensúlyozottan működni. Tehát mi pontosan a 7 csakra, és hogyan segítik elő a kellemesebb szexuális élményt?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

3.  Napfonat csakra – elismerés

A köldök fölött és a szegycsont alatt helyezkedik el, szabályozza a gyomorszervek működését, és a személyes erőt illetve vitalitást is befolyásolja. Az egészséges és tiszta napfonat csakra a révén szexuális életedben odaadóbb és önzetlenebb lehetsz, ego-mentessé válsz, elvárások nélkül, és ennek eredményeként a partnered és te is hálát és megbecsülést éreztek. A napfonat csakra megnyitása nélkül hajlamos lehetsz elfojtani vagy kontroll alatt tartani a szexualitást.

Megnyitás: tiszta sárga fényt képzelj el, ami szétárad a gyomrodban, és ismételd meg a következő kijelentést: „Értékelem a szexualitást és a partnerem szexuális vágyait.”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL