SZEX, SZERELEM

A tíz legextrémebb randi

Unod már, hogy minden egyes randi alkalmával ugyanarra a helyre mentek és ugyanazt csináljátok? Válogass a tíz legextrémebb randitipp közül, hogy mély benyomást tehess bárkire, akit csak kiszúrtál magadnak!
Paintball

Ha egy csapatban vagytok, akkor a paintball nagyszerű módja annak, hogy erősítse az egységet közöttetek, mert azonnal kialakul a mi-ők ellentét. Ráadásul az is kiderül, hogyan tud vigyázni rád, amikor bajban vagy.


Vadvízi evezés

Ha a randin sok adrenalin termelődik, akkor az csak jó lehet, és mi lehetne jobb módja az adrenalintermelésnek, mint egy kis vadvízi evezés? Ráadásul a végén azt is mondhatod neki, hogy: „Na, akkor vegyük le rólad ezeket a vizes ruhákat!”


Ferrari

Egy Ferrarival azonnal le lehet nyűgözni bárkit. Az is biztos, hogy a vadító külsővel és a sima gördüléssel nem csak az autót fogod felpörgetni!


Siklóernyőzés

A siklóernyőzés nagyszerű jégtörő (kivéve akkor, ha profi vagy benne), mert mindketten valami újat fogtok tanulni, és ezért elég sok közös témátok lesz.


Hőlégballon

Ez annyira nem extrém, de nagyon romantikus: amint pezsgőt kortyolgatva az ég felé emelkedtek, csodálatos látvány tárul elétek. Mindez bőven elég ahhoz, hogy bárkinek beleremegjen a lába.


Túraautózás

Először győződj meg arról, hogy a kiszemelt tud vezetni. Ha igen, akkor a randi biztosan felejthetetlen lesz: a versenyzés és a gyors autók minden érzéket felpörgetnek, úgyhogy az élmény nagyon érzéki lesz.


Repüléslecke

Szakképzett oktató segítségével olyan randit szervezhetsz a kiszemeltnek, amit soha nem fog elfelejteni. A kezdeti félelem és a későbbi magabiztosság úgy ellágyítja majd, hogy olvadozni fog a karjaid között.


Lovaglás

A lovaglótúra a legjobb és a legromantikusabb módja annak, hogy gyönyörű tájakat láthassatok és közben megismerhessétek egymást. Bárkit le lehet venni így a lábáról.


Vitorlázás

A vitorlázás igazi csapatmunka, és ha már beállítottatok mindent, akkor koktélt szürcsölgetve elvitorlázhattok a naplemente felé.


Snowboard

Mutasd meg, hogy milyen bátor vagy, és tanuljatok meg közösen snowboardozni. A sok hó után pedig melegítsétek fel egymást.


Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL