Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

A szerelmet keresed? - Ismerd meg a 7 típusát, amit az ember megtapasztalhat

Szerző:
Szabó Anna
A szerelemről rengeteg dal és történet született, filmek készültek róla, hiszen ez egy olyan téma, amely mindenkit megérint. Úgy tűnik, lehet az ember bármilyen művelt, sikeres, felvilágosult és bár fejlett világban él, a szerelem még mindig olyan téma, amely senkit sem hagy közömbösen. No de hogy lehet egy érzelem ennyire erős?

A „szeretet” szót valójában különböző érzelmek kombinációjának leírására használják. Például szereted a családodat, a barátodat vagy önmagad, netán a reggeli napfelkeltét. Annak ellenére, hogy sok mindenre a „szeretet” szót használják, bizony minden emberből nagyon is eltérő érzelmeket vált ki egy-egy szituáció. Bár a szeretet érzése határozottan közös vonása az emberi fajnak, a „szeretet” szó sokféle különböző érzelmet ír le, és bizony nem is olyan egyszerű meghatározni, mi is az a szerelem valójában.

Sokan hiszik azt, felnőttként, hogy a romantikus szerelem a szeretet legvégső típusa. Azt képzelik, hogy ezzel a fajta szeretettel fejezhető ki mindaz, amit belül éreznek, és az életük üres lenne ilyesféle szeretet, szerelem nélkül. Noha sok ember ilyen típusú szerelemre vágyik, ilyesmit keres, de valóban tudja is, mi is az, amit kutat?

Az ókori görögök 7 szóval határozták meg a szerelmet, ám az idők során bizony ezek a szavak feledésbe merültek. Ha megismered a szerelem különböző fajtáit, talán segít felismerni, mit is vársz te magad a szerelemtől.

A szerelem 7 típusa:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

7. Philautia: Az önszeretet és az önértékelés az, amiről szól. Ez az a fajta szeretet, amelyre annak érdekében van szükséged, hogy jól érezd magad a bőrödben, és elérhesd a céljaid az életben. Energia szempontjából ez a típusú szeretet a szív csakrából és a harmadik szem csakrából árad. Szeretned kell magad és tisztelned, aki vagy, hogy elérd a céljaid és hallgass az intuícióidra.

A szeretet meghatározása 7 különböző típuson át lehetséges, és bár először mindez talán bonyolultnak tűnhet, ám sok szempontból egyszerűbbé is teheti a szerelem természetének megismerését. A szerelem maga ugyanis nem bonyolult, hanem minden más az, ami zavarossá teheti a dolgokat.

Noha sokféleképpen meghatározható a szerelem, egy dolog egészen biztos, végső soron minden ember szerelemre, szeretetre vágyik. Szeretetből állsz, és csak így tudsz boldog lenni, ezért sokan bármire képesek, hogy rájuk találjon ez az érzés. Mivel sokféle formában élheted meg a szerelmet, ha keresed, mindig győződj meg arról, hogy a szeretet milyen fajtájával állsz szemben.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL