Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

A szerelmet keresed? - Ismerd meg a 7 típusát, amit az ember megtapasztalhat

Szerző:
Szabó Anna
A szerelemről rengeteg dal és történet született, filmek készültek róla, hiszen ez egy olyan téma, amely mindenkit megérint. Úgy tűnik, lehet az ember bármilyen művelt, sikeres, felvilágosult és bár fejlett világban él, a szerelem még mindig olyan téma, amely senkit sem hagy közömbösen. No de hogy lehet egy érzelem ennyire erős?

A „szeretet” szót valójában különböző érzelmek kombinációjának leírására használják. Például szereted a családodat, a barátodat vagy önmagad, netán a reggeli napfelkeltét. Annak ellenére, hogy sok mindenre a „szeretet” szót használják, bizony minden emberből nagyon is eltérő érzelmeket vált ki egy-egy szituáció. Bár a szeretet érzése határozottan közös vonása az emberi fajnak, a „szeretet” szó sokféle különböző érzelmet ír le, és bizony nem is olyan egyszerű meghatározni, mi is az a szerelem valójában.

Sokan hiszik azt, felnőttként, hogy a romantikus szerelem a szeretet legvégső típusa. Azt képzelik, hogy ezzel a fajta szeretettel fejezhető ki mindaz, amit belül éreznek, és az életük üres lenne ilyesféle szeretet, szerelem nélkül. Noha sok ember ilyen típusú szerelemre vágyik, ilyesmit keres, de valóban tudja is, mi is az, amit kutat?

Az ókori görögök 7 szóval határozták meg a szerelmet, ám az idők során bizony ezek a szavak feledésbe merültek. Ha megismered a szerelem különböző fajtáit, talán segít felismerni, mit is vársz te magad a szerelemtől.

A szerelem 7 típusa:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Storge: A szülők és a gyermekek közötti szeretet leírására szolgál. Az ilyen szeretet a függőségen és kialakult kapcsolatokon alapul. A görög filozófusok szerint sok felnőtt a romantikus kapcsolataiban is hasonló szeretetre törekszik, és a függőség, ragaszkodás ilyen jellegű formáját várja el a másik féltől is, ám ez gyakran károssá is válhat. Energia szinten, ha szülő és gyermek között van ez a szeretet, akkor a szív csakrából és a korona csakrából árad ki. A tiszta szeretet mindig feltétel nélküli. Amikor a szerelmi kapcsolatokban jelenik meg ez a típusú szerelem, akkor az energiaáramlás megváltozik, és az egóról fog szólni ez az egész. Gyakran az ilyen jellegű szerelemre épülő szerelmi kapcsolatok mérgezővé válnak, mert a két fél szinte megfojtja egymást.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL