SZEX, SZERELEM

A feltétel nélküli szerelem az elfogadásról és növekedésről szól - Nem a partner megváltoztatásáról!

Szerző:
Szabó Anna
Ha két személy feltétel nélkül, elvárások nélkül szereti egymást, az az igaz szerelem. Ebben az esetben nincsenek mögöttes szándékaik és ezáltal jobb emberré is válnak. Akik igazán szeretik egymást, soha sem szabnak semmilyen feltételt. Képesek elfogadni a partnereiket úgy, ahogy vannak. Elfogadják a hibáikat és tökéletlenségeiket, csak a jó tulajdonságokra összpontosítanak. 

 

Nézzük csak mag! Mindenkinek vannak elvárásai, előítéletei a partnerével szemben. A fejünkben ugyanis él egy kép az ideális partnerről, és az kivetítjük a szerelmünkre. Azonban, ez a gondolkodás nem helyes, ha irányítani akarunk egy személyt és tökéletessé akarjuk tenni. Mindannyian a tökéletességre törekszünk, de álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk el. Lehet, hogy csak attól félünk, hogy bele szeretünk a másik igazi énjébe, tökéletességre törekszünk, de elfogadjuk partnerül a nem tökéletest. Ne gondolkozz azon, hogy mit kellene a partneredben megváltoztatni, inkább hagyd magad szerelembe esni. Idővel mindenki jobb emberré válik, meglátod.

A változást magadban kell keresned

Bizony, azt kapod, amit adsz. Ha feltétel nélkül szeretitek egymás, akkor motiváljátok egymást, hogy a lehető legjobb éneteket hozzátok elő magatokból. Olyan személlyé válsz, akit a partnered megérdemel és fordítva.

Ne erőltesd a dolgokat, inkább sodródj az árral… Soha nem kényszerítheted arra a másikat, hogy a kedvedért megváltozzon. Hidd el ő magától is képes a változásra. Te viszont megtanulod feláldozni a kívánságaidat a másik kedvéért. Ha feltétel nélkül szeretsz, nem fog nehezedre esni, hogy néha félretedd a saját akaratodat, kívánságaidat a másik kedvéért.

A feltételnélküli szeretet azt jelenti, hogy szeretni akarsz teljes szívvel. Szereted őt, ha rossz hangulatban van, ha depressziós, vagy éppen beteg és kedvetlen.  Szereted az összes hibájával és hiányosságával együtt. Minden ember tökéletlen, és te ezt elfogadod. Ha hibázik, megbocsátasz neki és továbbra is szeretni fogod.

Az ilyen szeretetre nehéz rátalálni, de a változást magaddal kell kezdened. Ahhoz, hogy szerethess, tanuld meg először önmagadat szeretni. Az ugyanis, ahogyan magaddal bánsz, az azt tükrözi, hogy hogyan fognak mások veled bánni.

Tehát szeresd magad feltétel nélkül, fogadd el az összes hibádat és gyengeségedet. Az önszeretet a legfontosabb!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL