Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

8 lecke, amit érdemes megtanulni a szingli létből - Később nagyszerű partner leszel

Szerző:
Szabó Anna
A legtöbben azt gondolják, hogy aki egyedülálló, az egészen biztosan magában szomorkodik és az ideje nagy részét azzal tölti, hogy a szerelemről ábrándozik, vagy éppen kergeti a boldogságot. Ez azonban teljesen téves gondolat! Noha egyesek valóban azt képzelik, hogy minden problémájuk egy csapásra megoldódik, ha társra lelnek, a legtöbb esetben mégis akkor talál rád a boldogság, amikor nem várod.

Kétségtelen, hogy a szingli lét sok mindenre megtanít az életben és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel a későbbiekben, egy kapcsolatban. Szeretnéd tudni, hogyan? Az alábbi 8 életlecke megtanít arra, hogy a szingli lét során milyen tapasztalatokat halmozol fel, ami aztán nagyszerű partnerré tesz!

{KEPGALERIA}

Tisztában vagy azzal, hogy a kiegyensúlyozott kapcsolatok kissé unalmasnak is tűnhetnek

Amikor egyedül is képes vagy boldognak lenni, akkor már jó úton jársz. Ugyanez érvényes a szerelemben is! Amikor párkapcsolatban vagy, akkor tudod azt, hogy nem kell minden pillanatban kalandokat hajszolnotok. Tisztában vagy azzal, hogy az élet nem erről szól. Egy forró kakaó, egy jó film vagy éppen egy minőségi beszélgetés mind-mind csodás számodra, ez az igazi boldogság. Az a fontos, hogy azzal legyél, akit szeretsz és ez tökéletes elég!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL