SZEX, SZERELEM

8 dolog, amivel a pasink rendszeresen az idegeinken táncol - Egyetértesz?

Mindig csak arról szólnak a cikkek, hogy mi nők mi mindennel vagyunk képesek kiborítani őket. Hogy az sem jó, ha túl cukik vagyunk, de az se ha túl ridegek. A túl visszafogott meg a túl szexi sem jó. Hát akkor mi jó nekik? Ezúttal mi szedtük pontokban mintegy megnyugtatás gyanánt, hogy mi sem vagyunk ám mindennel elégedettek és hogy mi azaz 8 dolog, amivel a pasink az idegeiken táncol.

4. Szivacsagy

Olyan az agyuk, mint a szivacs, jól felszívják magukat aztán… kiengednek mindent. De frankón mindent. Megkérheted, hogy vigye le a szemetet, hozza el a gyereket a suliból vagy hogy vásároljon be. Ebből sokszor az szokott lenni, hogy a szemét bebüdösödik, a gyerek este hatkor is a suli előtt vár és arra jön haza, hogy nincs mit enni. Meg hát gyakori jelenség náluk a szelektív hallás, látás, mert ha olyanról van szó, ami érdekükben áll, mindjárt ugranak. Elvégre sörért az esti meccshez bármikor képesek elugrani a boltba és ha már ott vannak és nem felejtik el, hoznak kenyeret is… de sebaj, mint a papagájok, újra és újra elismételjük amit szeretnénk abban a reményben, hátha eljut az agyáig. Max utána mi vagyunk letolva, hogy nem kell ezerszer elmondani, megértette, csak aztán persze mindig kiderül, hogy mégsem…
Olykor jobb is, ha inkább nem akar házi munkát végezni, mert arra is képtelen, hogy beindítsa a mosógépet, annyira idegen neki az a szerkezet, mintha az ördög műve lenne.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL