SZEX, SZERELEM

7 módszer, amivel megtisztíthatod a csakráidat és velük együtt a nemi életedet is

Menj végig egyesével a csakráidon, szabadulj meg azoktól a negatív érzelmektől és gondolatoktól, amik akadályozhatják a helyes működésüket és tisztítsd meg őket a cikkben található egyszerű kis gyakorlatokkal, amikkel nem csak a csakráid teljes és egészséges működését érheted el, hanem azt, hogy a nemi életed is tiszta, energikusabb, érzelemdúsabb és intenzívebb lesz!

 

Menj végig a csakráidon és tisztítsd meg a szerelmi életedet!

Gyökér csakra: Bizalom

A gyökér csakra segít nekünk érezni a biztonságot és a védelmet. Ha nehezen vagy képes kapcsolatot teremteni a pároddal, vagy nehezen bízol benne, akkor fel kell ébresztened az itt található energiákat és kapcsolatba kerülni velük.

Képzelj el egy mély vörös fényt, ami végig fut a gerinceden és ismételgesd a következő megerősítést: "Bízom benne, hogy biztonságban vagyok veled, kedvesem."

Szakrális csakra: Elfogadás

A szakrális csakra befolyásolja a nemi szerveket és a vágyainkat. Az olyan érzések, mint a szexuális bűntudat és a szégyen elrettenti a szakrális energiák természetes áramlását. Ha úgy érzed, nem élvezed a szexet, és valamilyen úton-módon bántja a lelkedet, amit teszel, akkor meg kell bocsátanod magadnak és a párodnak és meg kell tanulnod elfogadni a szexuálitást.

Képzelj el egy megnyugtató narancssárga fényt, ami keresztül áramlik a medencéden és a körül, közben ismételgesd a megerősítést: "Elfogadom szexualitásomat és megbocsát minden velem történt múltbéli traumát."

Napfonat csakra: Értékelés

Ehhez a csakrához társul az általános energiaszint és a személyes teljesítmény. Ha megfelelően működik, akkor kiegyensúlyozott a kapcsolat, ami azt jelenti, hogy önzetlen veled a párod, és mind a kettőtök elégedett egymással az ágyban, és a szex mindenféle elvárástól mentes.

Vizualizálj egy tiszta, sárga fényt a hasad környékére és ismételgesd a következő megerősítést: "Nagyra értékelem a szexualitásomat és a párom szexualitását.

Szívcsakra: Feltétel nélküli szeretet

A szívcsakra segít szabadon és szenvedélyesen szeretni. Diszharmonikus működése esetén félelem és kétely alakulhat ki a párod vagy önmagad irányába. Illetve önbizalmi problémák is, amik akadályozhatják a boldog és kielégítő szexuális életet. Ez csak akkor oldódik fel, ha a szerelmed őszinte és tiszta és megbízol a párodban.

Képzeljünk el egy élénkzöld energiát, ami a szívedben áramlik és mond hangosan: "Nyitott vagyok adni és kapni a feltétel nélküli szeretetet."

Torokcsakra: Pozitív benyomások

A torokcsakra az önkifejezési formákat foglalja magába, illetve az önbecsülést és a kreativitást. A szex is egy intim kifejezési forma, ami korlátozódhat, ha a szeretkezést nem érzed igazinak, örömtelinek, nem érzed a szerelmet vagy gondjaid vannak a mindennapokban. Engedd el az elvárásokat, a problémákat és hallgass az ösztöneire.

Képzelj el egy gyönyörűen tiszta, kék energiát, ami körbefonja a torkodat és mond: "Szeretném pozitív módon kifejezni a szexualitásomat."

Harmadik szem csakra: Harmónia

A harmadik szem csakra gerjeszti a bölcsességet, a tisztánlátást és az intuíciót. Csodálatos dolgok történnek, amikor teret adunk az intuícióknak. Ezen a szinten valósulhat meg az életünk minden területén a harmónia. Megfelelő működése esetén tökéletes lelki kapcsolatra tehetünk szert. Meg kell tanulnod, hogyan bízz meg teljes mértékig magadban, és a partneredben.

Vizualizálj egy gazdag indigókék fényt a homlokodra és ismételgesd: "Tapasztalom a harmóniát a párommal."

Korona csakra: Kapcsolódás

Ez a csakra szabályozza a szellemiséget, és képes kapcsolatot teremteni az isteni szinttel és az univerzummal. A korona csakra helyes működése azt jelzi, hogy szívfájdalom nélkül vagy képes lemondani dolgokról. Ha elég tiszta, akkor szeretkezés közben érezheted a lelki egyesülést és teljesen átadhatod magadat az eksztázisnak.

Képzelj el egy ragyogó lila fényt, ami szétterjed a fejeden és mondogasd, hogy: "Szexuálisan kapcsolatban állok az univerzummal és a párommal."

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL