SZEX, SZERELEM

7 csalhatatlan jel, hogy őrülten szerelmes vagy

Vannak tévedhetetlen jelek és vannak súlyos esetek. Fogalmad sincs – vagy nem mered bevallani még magadnak sem -, hogy pontosan hol is tartasz az érzéseiddel? Ha felismered az alábbi tüneteket, akkor bizony semmi kétség, a diagnózis pontos: őrülten bezsongtál, bármire képes lennél az imádott pasiért.

 

{KEPGALERIA}

 

 

1. Feltűnően lefogytál

Hihetetlen, de igaz: az az öt kiló, amely ellen sokáig hasztalan harcoltál, hirtelen lement rólad. Sőt, még az a kettő is, amitől nem is akartál megválni. Persze egy cseppet sem lehetsz meglepve, hiszen az utóbbi időben alig eszel. Te, aki napjában többször rohangáltál a hűtőszekrényhez, aki törzsvendég voltál a sarki cukrászdában, aki nassoltál, ha kellett, ha nem – észrevétlenül búcsút mondtál a fölös kilóidnak. Túlságosan elfoglalt lettél, állandóan arra a bizonyos személyre gondolsz, még arra sincs időd, hogy egy kicsit elbambulj a reggeli kávé mellett.

Vigyázz, mert ha túl gyorsan adod le a felesleget, elég egy csalódás, és rohamszerűen jönnek vissza a kilók. Próbáld kikényszeríteni magadból, hogy mielőtt elindulsz otthonról, jól reggelizz be.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL