SZEX, SZERELEM

6 orgazmusgyilkos dolog - Így nyírhatod ki az élvezetet!

Mi nem vagyunk pasik, ez fix. Éppen ezért a legtöbbünknek nem elég két mozdulat a tűzijátékhoz, annál jóval összetettebb – igen, sokszor macerás – lények vagyunk. Majdnem minden harmadik nő küzd orgazmus problémával és vele együtt szexuális elégedetlenséggel. De miért? Ez a 6 orgazmusgyilkos dolog lehet a válasz! Ideje megtanulni nem kinyírni az élvezetet!

{KEPGALERIA}

4. Félelem

Most azt gondolod, ugyan ki félne szex vagy más egyéb kényeztetések közben? Akár te, vagy sokan mások. Főleg, ha az illető fél elengedni magát, fél a kiszolgáltatottságtól, hogy visszaélnek testével és lelkével az intim pillanatok közben. Vagy fél attól, hogy ő maga hogyan fog reagálni, túl hangos lesz vagy talán lemarja a partnere a hátát. Szóval fél a kontroll elvesztésétől, amihez a legtöbbünk ragaszkodik, mert így érezzük magunkat biztonságban.
De ugyanúgy lehet magától a partnertől is tartani, pláne akkor, ha valamilyen okból kifolyólag nem bízunk meg benne, - félünk beleszeretni, tartunk attól, hogy elhagy, gondjaitok voltak mostanában, stb. - ami nagy pech.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL