SZEX, SZERELEM

6 orgazmusgyilkos dolog - Így nyírhatod ki az élvezetet!

Mi nem vagyunk pasik, ez fix. Éppen ezért a legtöbbünknek nem elég két mozdulat a tűzijátékhoz, annál jóval összetettebb – igen, sokszor macerás – lények vagyunk. Majdnem minden harmadik nő küzd orgazmus problémával és vele együtt szexuális elégedetlenséggel. De miért? Ez a 6 orgazmusgyilkos dolog lehet a válasz! Ideje megtanulni nem kinyírni az élvezetet!

{KEPGALERIA}

3. Azok a bizonyos rossz tapasztalatok

Nők vagyunk. Érzelmesek. Tele emlékekkel. A legtöbb nehezen jutunk túl a korábbi kellemetlenségeken, rossz emlékeken és tapasztalatokon. A legrosszabb, hogy hajlamosak vagyunk kivetíteni a jelen partnerre is, hogy ő is ilyen. Például az előző mindig gyorsan leakart téged tudni. Akármilyen téren. És mikor nagyban dolgozik rajtad, te úgy érzed, biztos neki is a terhére vagy és nincs kedve hozzád. Valójában meg marhára élvezi, csak te nem bírsz felülemelkedni az emlékeken.
Vagy a korábbi túl durva volt hozzád és már egy kicsit erősebb fogástól is rád tör a kocsonyaeffektus. Az persze megint más, ha szexuális zaklatás áldozata voltál, annak feloldásához természetesen sok időre van szükség.
Ezeken mind-mind neked kellene változtatnod és feloldani a félelmeidet, de nem egyedül. Meg kell osztani a partnereddel a gondolataidat, hadd segítsen őket elhessegetni! Nem fog hülyének nézni!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL