SZEX, SZERELEM

6 orgazmusgyilkos dolog - Így nyírhatod ki az élvezetet!

Mi nem vagyunk pasik, ez fix. Éppen ezért a legtöbbünknek nem elég két mozdulat a tűzijátékhoz, annál jóval összetettebb – igen, sokszor macerás – lények vagyunk. Majdnem minden harmadik nő küzd orgazmus problémával és vele együtt szexuális elégedetlenséggel. De miért? Ez a 6 orgazmusgyilkos dolog lehet a válasz! Ideje megtanulni nem kinyírni az élvezetet!

{KEPGALERIA}

2. A partner „elvárásai”

Igazából nem csak a férfiak, mi nők is „elvárjuk” a párunktól, hogy élvezze, amit csinálunk és hogy legyen ennek eredménye is, jusson el a csúcsra. Ez kell az önbizalomhoz, hogy úgy érezzük, jók vagyunk abban, amit csinálunk, szeret minket és partnerünk és persze azt reméljük, hogy így nem hagynak el bennünket. Mert ha kudarcot vallunk, oda az ego, a büszkeség. Férfi esetén a férfiasság és sok nő fél attól, hogy utána megkapják: frigid.
Emellett gyakran hiszik azt a nők, hogy élvezésüknek orgazmusuknak látványosnak kell lennie. Oké, nem árt, ha a pasi tudtára adjuk közben, hogy jó az, amit művel, de sajnos a pornófilmeknek köszönhetően hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy elvárják tőlünk, hogy úgy élvezkedjünk, mintha soha jobb dolog nem is történt volna még velünk az életben, mint ami éppen zajlik.
Tehát, lényeges, hogy ne a partner vágyainak akarjunk megfelelni ha a mi kis saját orgazmusunkról van szó. Csak magunkra gondoljunk, majd a végén közöljük, hogy jó volt.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL