SZEX, SZERELEM

5 módja annak, hogy rátalálj arra a társra, akiről mindig is álmodtál

Szerző:
Szabó Anna
A filmekben és a szerelmes regényekben mindig az igaziról van szó, és a végén persze egymásra is találnak azok, akiket egymásnak szánt a sors. Azonban jó, ha tudod, hogy a való életben is sok olyan párkapcsolat van, ahol minden kiegyensúlyozott és valóban lelki társai egymásnak a felek. De hogyan találhatod meg azt, akiről mindig is álmodtál?

Mindenhol kerested már a lelki társadat, adott helyeken és szituációkban, akár még az asztrológiát is bevetetted? Mégsem találtad meg azt a személyt, akit évek óta keresel, és akivel igazán boldog lehetnél. Vajon mi ennek az oka? Van egy nagyon nyilvánvaló probléma, amely közted és a lelked között áll. Bizony, te magad vagy, aki hátráltatod ezt az egészet. Ha ugyanis magányosan elégedetlen vagy, és ez kiül rád és a viselkedésedre, akkor nem fog rád találni az, aki szerethetne.

Nem kell különböző trükköket bevetned ahhoz, hogy megváltozz, légy az, aki vagy, add önmagad.  Tehát nem a megfelelő partner megtalálása az elsődleges, hanem az, hogy te hogyan válj azzá. A lelki társad ezután szinte azonnal fel fog tűnni, amint harmóniában vagy önmagaddal és a legjobb formádat hozod. Az alábbi 5 módszerrel vonzhatod be a lelki társadat, akiről mindig is álmodtál:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL