SZEX, SZERELEM

5 jel, hogy szerető vagy

Végre megtaláltad álmaid férfiját: kedves, intelligens és még hagy időt a barátaidra is. Még többet is a szükségesnél…Egészen addig minden tökéletes, míg egy gyanúsan ismétlődő körben nem ébredsz: mindig csak ebédszünetben találkoztok, a telefonját nem veszi fel, órákkal később hív csak vissza, a lakásába nem léphetsz be és hónapok után sem mutat be senkinek. Mindez csak véletlen lenne? Lejárt már a Facebook-nyomozás ideje: a CBS Reality-vel most megismerheted az 5 gyanús jelet, amiből kiderül, hogy csak szerető vagy.

Amikor már vágysz egy bosszantó anyósra

Már sorakoznak a cserepes virágok és minőségi borok, amit a szülőknek vettél az első találkozásra? Ha a srácon múlik, a növények a komposztban landolnak, a borok meg a régi évjáratú italok kategóriájába értékelődik fel, mert nem olyan izgalmas emberek a szülei. Ha a haverjaival összefuttok a városban, hirtelen elengedi a kezed és elkezdi a mobilját nyomkodni. Nincs értelme tovább várnod: a letagadás az egyik legnyilvánvalóbb bűnjel. Ha további nyomokra és elképesztő megcsalós történetekre vagy kíváncsi, ülj fel az érzelmi hullámvasútra a CBS Reality-vel és kapcsolj a Hűtlen Házastársak című sorozatára.

 

Ahány kapcsolat annyi történet. Ha te is szeretnél más ember bőrén tanulni, ne hagyd ki a CBS Reality Hűtlen Házastársak című sorozatát, hétköznap esténként 21:50-kor és 1:40-kor.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL