SZEX, SZERELEM

4 főjel, hogy vonzódsz a saját nemedhez + sok kis apró jel

Sokan még mindig szégyellik, pedig világszerte egyre elfogadottabbá válik az, ha valaki a saját neméhez vonzódik. Talán te is azt vetted észre, hogy jobban vonzódsz testileg és lelkileg is a nőkhöz, hogy velük sokkal jobban kijössz? Ha felmerül benned a gyanú, akkor ez a 4 jel segíthet megválaszolni!

Nem baj, ha benned is megfogalmazódik egyszer ez a kérdés. Rengeteg heteroszexuális illetve biszexuális nő is elbizonytalanodik, akár életében többször is. Nem kell kétségbe esni és nem is vagy beteg. Biztosra ez a 4 jel sem mondhatja meg, hogy az vagy-e – mint ahogy egyáltalán nem létezik erre semmi teszt, mert csak tapasztalat által lehet döntést hozni  - de segíthet a megvilágosodásban vagy abban, hogy nyugodtan merd „letesztelni”. 

 

{KEPGALERIA}

2. Sokkal jobban kijössz a nőkkel, mint a férfiakkal

Azt vetted észre, hogy általában véve sokkal jobban kijössz a nőkkel, semmint a férfiakkal? Ha nővel kell beszélgetned, elmenned valahova, akkor mindig jól érzed magad? Felszabadult vagy önfeledt, úgy érzed, önmagad lehetsz? Igen, ez akár annak is köszönhető lehet, ha van egy nagyon jó barátnőd. De ha mondjuk, azt vennéd egyszer észre, hogy ez a barátnő, kicsivel többet jelent neked, de nem csak azért, mert a lelki társad:
• hanem mert úgy érzed, van köztetek valami
• esetleg egész konkrétan szereted
• sokat ölelgetitek és puszilgatjátok egymást
• viccelődtök azzal, milyen jó lenne, ha egyikőtök pasi lenne
• úgy érzed, ő ismer, és mindent megad neked
• nincsenek mellette önbizalmi problémáid
• testileg is vonzódsz hozzá, sőt, talán szívesen meg is csókolnád…
akkor már bizony erősen helytállónak tűnik a gyanakvásod.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL