SZEX, SZERELEM

4 főjel, hogy vonzódsz a saját nemedhez + sok kis apró jel

Sokan még mindig szégyellik, pedig világszerte egyre elfogadottabbá válik az, ha valaki a saját neméhez vonzódik. Talán te is azt vetted észre, hogy jobban vonzódsz testileg és lelkileg is a nőkhöz, hogy velük sokkal jobban kijössz? Ha felmerül benned a gyanú, akkor ez a 4 jel segíthet megválaszolni!

Nem baj, ha benned is megfogalmazódik egyszer ez a kérdés. Rengeteg heteroszexuális illetve biszexuális nő is elbizonytalanodik, akár életében többször is. Nem kell kétségbe esni és nem is vagy beteg. Biztosra ez a 4 jel sem mondhatja meg, hogy az vagy-e – mint ahogy egyáltalán nem létezik erre semmi teszt, mert csak tapasztalat által lehet döntést hozni  - de segíthet a megvilágosodásban vagy abban, hogy nyugodtan merd „letesztelni”. 

 

{KEPGALERIA}

1. Problémás a férfiakkal való kapcsolatod

Volt már – vagy éppen van is – egy férfi az életedben, de örökösen problémás volt vele a kapcsolatod. Soha egyikükkel sem találtad a közös hangot, úgy érezted nem adja meg azt, amire szükséged van, másnak adtad ki magadat mellette, sőt, talán kielégíteni sem tudott téged. Netán még csak vonzónak vagy izgatónak sem találtad. Vagy eleinte igen, de már később nem. Egyszóval mindig idegenek érzed magadat egy férfival való kapcsolatodban.
De olyan is van, hogy egyesek kapcsolatba sem kerülnek a férfiakkal, mert egyszerűen nem éreznek késztetést arra, hogy velük kezdjenek, vagyis hidegen hagyják őket.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL