Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

3 férfi típus, akiket a sors küld hozzád - Melyikre van most szükséged?

Szerző:
Szabó Anna
Háromféle férfi létezik a világon. Ez a besorolás a viselkedésükön és a nők kezelésének módján alapul, és a leírásból megtudhatod, hogy melyek is ezek a típusok. Az élet különböző időszakaiban különböző férfiakra lehet szüksége a nőnek. Azonban idővel el kell döntened, hogy számodra melyek a legfontosabb tulajdonságok egy hosszú távú kapcsolatban. Olvasd el és megtudod milyen pasi illik hozzád. 

A kapcsolatok bonyolultak és érthetetlenek, de van néhány tényező, amiből megértheted, hogy adott helyzetben éppen arra a férfira van szükséged, aki valami jót hozz az életedbe. Valahogy érzed, hogy az igazi, az egyetlen. Reméljük, hogy hamarosan rátalálsz, ha még nem történt meg, és reménnyel tölt el, hogy rád is vár valahol az igazi. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

1. Tanárok

Azért lépnek be az életünkbe, hogy megtanítsanak valamire, és addig maradnak, amíg a lecke tart. A tanár mindenféle lehet: jó, gonosz, házas, manipuláló, korlátaid lebontásában segítő, megalázó vagy éppen provokáló. Megtanítják a női tulajdonságok értékeit, az önértékelést, magabiztossá tesznek, megvédenek és megtanítanak kapcsolatot létesíteni egy férfival. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL