SZEX, SZERELEM

3 dolog, amit sikeresen elronthatsz a párkeresés során

Már hosszú ideje vagy egyedül? Mindig küzdesz a párkeresés nehézségeivel? Tartalmatlan, hamar véget érő randevúk szegélyezik utadat és még az internetes társkeresés is sokszor csak csalódást okoz? Érdemes volna minden szemszögből megvizsgálni a kérdést ahhoz, hogy kiderüljön, hol van hiba. Ezért megmutatjuk, hogy a te részedről mi az, amit elronthatsz a párkeresés során!

1. Egy álmot kergetsz

Amikor azt határozod meg magadnak, hogy egy magas, izmos, jóképű, jó egzisztenciával rendelkező és vagy még milliónyi tulajdonsággal ruházod fel a leendő pasidat, tulajdonképpen magad alatt vágod a fát. Amikor a filmekből és könyvek lapjairól, netán a saját agyszüleményed által megidézett pasira vágysz. Naná, hogy nem fog akármikor szembejönni ez az idea az után!

Ez nem azt jelenti, hogy ne legyenek igényeid és érd be akárkivel… de biztos reálisak az elvárásaid? Muszáj, hogy 180 magas legyen, 170 cm már nem elég? Egyáltalán miért vannak elvárásaid olyannal szemben, akit még csak nem is ismersz? Ha már eleve így futsz neki, hosszú távon is elvárásaid lesznek, amelyek majd megmérgezik a kapcsolatokat, ha esetleg a pasiról elkezd leolvadni az általad vizualizált cukormáz. Arról nem is szólva, te szeretnéd, ha az irányodba is lennének? Vagy 180 magas, és nádszál karcsú hölgy? Azt javasoljuk, ne legyenek elvárásaid. Legyen meg tényleg egy-két rendkívül fontos paramétered az illetővel kapcsolatban, de azok is valóságos alapon nyugodjanak. Sosem tudhatod, hogy nem éppen egy kevéssé magazinalkatú, de hatalmas szívvel és lélekkel rendelkező pasi fogja-e meghódítani a szívedet.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL