SZÉPSÉG

Milyen hosszúságú haj lenne számodra ideális? - Ezzel az egyszerű módszerrel megtudhatod

Szerző:
Szabó Anna
Eltűnődtél valaha azon, hogy állna a rövid haj? Esetleg kíváncsi vagy rá, melyik fazon lenne számodra a legjobb választás? Van egy roppant egyszerű módja annak, hogy választ kapj ezekre a kérdésekre.


Ha az ideális hajhosszon gondolkodsz, nem kell azonnal elrohannod egy stylisthoz, vagy órákig keresgélni az interneten, ahogyan nem is biztos, hogy vissza kell növeszteni az egykor rövidre vágott frizurádat. Ha hiszed, hanem, mindössze egy vonalzóra és ceruzára lesz szükséged.

Giles Robinson, a londoni John Frieda Salon vezető stylistja szerint az egész a szimmetriáról szól, és olyan, akár egy matematikai képlet. Aggodalomra nincs okod, hiszen nem kell semmiféle egyenletet felállítanod, mindössze egy pontos, jól működő mérést kell elvégezni, amely tisztázza, hogy egy adott arcformához milyen frizura illik.

Így derítheted ki, milyen frizura lenne az ideális számodra

Hogy megtudd, számodra milyen hosszúságú haj lenne a legelőnyösebb, fogj egy vonalzót és egy ceruzát (vagy bármilyen egyenes tárgyat.) Helyezd a ceruzát vízszintesen az állad alá. Aztán helyezd a vonalzót függőlegesen a füledhez, de úgy, hogy a teteje éppen a fülcimpádat érje. A ceruza és a vonalzó keresztezni fogja egymást, és ez a keresztmetszet fogja megmutatni a mértéket.

Ha a szám, amit látsz, kevesebb, mint 5,9 cm, akkor biztos lehetsz benne, hogy előnyös számodra a rövid, akárcsak Hale Berrynek és Audrey Hepburnnek. Ha azonban ez a szám több mint 5,9 cm, akkor a hosszú haj a legjobb választás, mint Kim Kardashiannak vagy Jessica Parkernek.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

szépség haj hajápolás fodrász
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL