SZÉPSÉG

Hozd ki magadból a legjobbat és bűvölj el mindenkit ezzel a 11 kiváló sminktippel

Az ókori görögök és a kínaiak ólomból és ecetből készült port kentek az arcukra, így érve el a tökéletesen sápadt arcszínt. Ennek a fehérítő hatású pornak a nyomai számos régészeti ásatás során napvilágra kerültek. Manapság sokkal könnyebb sminkelni, és az egészségre sem károsak a kozmetikai cikkek. Próbáld ki az alábbi sminktippeket, és légy te is görög istennő vagy akár titokzatos japán gésa!

{KEPGALERIA}

11. Használj púdert a tökéletes megjelenésért

A púder megkoronázza a sminked és ragyogóvá teszi a bőröd, kiemelve annak szépségét. Olyan lesz a bőröd, mintha retusáltad volna. Az apró porszemcsék segítségével matt hatást érhetsz el, a bőröd pedig nem tűnik majd olajosnak.

Ám fontos megjegyezni azt, hogy a púder nem segít abban, hogy az elmosódott folyékony állagú sminket helyrehozd vele. Javítsd ki a sminked, majd erre vidd fel vékony rétegben a púdert. Mindezt egy puhaszálú ecsettel teheted meg.

Ügyelj arra is, hogy ne vidd túlzásba a púdert, mivel a fény megtörik rajta, és túlzottan sápadtnak tűnhet a bőröd. Élőben mindez nem feltűnő, de fotókon bizony nem mutat túl jól, mivel lisztes hatást kelt. Sok híresség követi el ezt a hibát, ami igazán sajnálatos.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL