SZÉPSÉG

Hozd ki magadból a legjobbat és bűvölj el mindenkit ezzel a 11 kiváló sminktippel

Az ókori görögök és a kínaiak ólomból és ecetből készült port kentek az arcukra, így érve el a tökéletesen sápadt arcszínt. Ennek a fehérítő hatású pornak a nyomai számos régészeti ásatás során napvilágra kerültek. Manapság sokkal könnyebb sminkelni, és az egészségre sem károsak a kozmetikai cikkek. Próbáld ki az alábbi sminktippeket, és légy te is görög istennő vagy akár titokzatos japán gésa!

{KEPGALERIA}

2. Szerezz be néhány vízfesték ecsetet

A kozmetikai üzletek mellett szintetikus ecsetekhez a papírírószer boltokban is hozzájuthatsz. Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy jóval olcsóbbak a professzionális sminktermékekhez képest.

A japán finomfestéshez való ecset tökéletes egy-egy szemsmink elkészítéséhez, mivel vékony és stabil. A lapos és kissé ferde ecset kiváló a szemöldök festésére. Ha találsz kisebb, ovális vagy kissé szögletes ecsetet, akkor ezzel kiválóan felviheted a rúzst. Ha nagyobb méretben szerzel be hasonlót, akkor a korrektor és a szájfény tökéletesen mutat majd. A lapos, négyzet alakú ecsetekkel pedig a végső simításokat végezheted el és kijavíthatod az esetleges apróbb hibákat, illetve a szemöldök vonalát kissé elmosódottabbá teheted.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL