SZÉPSÉG

Hozd ki magadból a legjobbat és bűvölj el mindenkit ezzel a 11 kiváló sminktippel

Az ókori görögök és a kínaiak ólomból és ecetből készült port kentek az arcukra, így érve el a tökéletesen sápadt arcszínt. Ennek a fehérítő hatású pornak a nyomai számos régészeti ásatás során napvilágra kerültek. Manapság sokkal könnyebb sminkelni, és az egészségre sem károsak a kozmetikai cikkek. Próbáld ki az alábbi sminktippeket, és légy te is görög istennő vagy akár titokzatos japán gésa!

{KEPGALERIA}

1. Ne sminkelj természetes fényben

A természetes fényforrás fontos ugyan, ám ennek ellenére csupán tévhit az, hogy természetes fényben kellene sminkelned. Ha ugyanis vannak apróbb bőrhibák, érdemes inkább nem közvetlenül megvilágított helyiségben sminkelni. Rengeteg apró hiba kerül így ugyanis előtérbe. Érdemes ezt inkább elkerülni.

A természetes fényt megtöri az ablaküveg és az arcod csillogóvá válik. Mindez fakó és hideg árnyalatot kölcsönöz a bőrnek, emellett minden tökéletlenséget kiemel akaratlanul is, holott ezek nem is lennének feltűnőek. Ha ilyen fényben sminkelsz, akkor nem lesz tökéletes a fedés és a smink illetve az egész összkép elromlik.

Érdemes beszerezni egy sminktükröt, és legyen jól megvilágított sminkasztalod. A fény így éppen jó szögben esik az arcodra, így egyenletesen kiemeli annak minden részét. Válassz olyan termékeket, amelyek nem sárga vagy kék tónusúak, hanem természetes árnyalatot kölcsönöznek a bőrnek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL