SZÉPSÉG

Hallottál már a hajfényesítésről? - 9 ok, amiért festés helyett inkább hajfényesítre lenne szükséged

Szerző:
Szabó Anna
Fénytelen a hajad? Ha szeretnéd egy kicsit feldobni megjelenésedet, ne hajfestésben gondolkozz! Az egyre népszerűbb hajfényesítő terápia való neked, amely valójában egyenlő a hajfestéssel – mínusz az elköteleződés. Ez a módszer egyenletessé, egészségessé és ragyogóvá teszi a fürtjeidet.

Mi is pontosan a hajfényesítés?

A hajfényfokozó kezelés ideiglenesen hozzájárul a hajkorona egészségéhez, árnyaltságához és ragyogásához. A szalonokban gyakran dolgoznak részben tartós fényezőkkel, melyekben megfelelő arányban keveredik a festékanyag és a színelőhívó. Most pedig nézzük meg, miért érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást:

1. Kiegyensúlyozott árnyalatot biztosít, felvéve a harcot a fakó hajszínnel, ha a hamvasító samponok már felmondták a szolgálatot.
2. A fényfokozót egyedileg keverik az adott ügyfél igényeinek és hajtípusának megfelelően.
3. Fényesítő hatásuknak köszönhetően nem hoznak drasztikus változást a hajszínben.


4. A kezelés körülbelül 5-30 percig tart, ez attól függ, mennyire vastag a haj.
5. A kezelés hatása nagyjából egy hónapig tarthat, amennyiben megfelelő színvédő kondicionálót használsz és hideg vízzel öblíted le a hajad.
6. Ha mégis a hajfestés mellett döntesz, a fényfokozó természetes megoldást nyújt a haj kifakulására. 


7. Ragyogóvá teszi a hajadat akár egy valóságos Instagram-filter. Ezek a formulák ápolják a haj felhámját, így biztosítva egyenletes felületet a hajfelszínen táncoló fénynek.
8. Ha félsz befesteni a hajadat, a fényerősítő kezelés neked való, végtelen számú lehetőséget nyújt a hajtónus változtatására.
9. Ha ragaszkodsz a természetességhez, de mégis búcsút intenél az ősz hajszálaknak, a pigmentált hajfényezőt neked találták ki!

szépség szépségápolás hajápolás haj hajfestés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL