SZÉPSÉG

7 egyszerű és hatékony lépés a tökéletes bőrtónus eléréséhez

A szép bőr elengedhetetlen a lenyűgöző sminkhez. Sokan próbálnak híres, drága kozmetikumokat választani, és híres divat bloggereket követve újabb és újabb termékeket próbálnak ki. Ám az eredmény sajnos sokszor nem igazán tökéletes. Összeállítottuk azoknak a lépéseknek a listáját, melyek elengedhetetlenek a tökéletes bőrtónus eléréséhez, mindezt túlzott erőfeszítések nélkül könnyedén elérheted.

 

{KEPGALERIA}

 

Kontúrkorrekció


A kontúrkorrekció lehetővé teszi, hogy elrejtsd a bőr hibáit és kihangsúlyozd az arcod előnyös részeit. Sokféle kozmetikai termékeket vásárolhatsz a boltokban. A folyékony alapozó és a krémállagú több időt és alaposabb odafigyelést igényel, és nem mindennapi használatra van. A porállagú alapozó és kontúrtermékek sokkal természetesebb hatást keltenek, és könnyedén lehet velük dolgozni. A fő szabály az, hogy emeld ki az előnyös területeket, és a kevésbé előnyös részeket pedig rejtsd el.

Az ovális arc körvonalához sötétebb árnyalatot vigyél fel az állra és a homlokra, ahol a hajad nőni kezd. Ha a keskenyebb arcot szeretnéd kicsit szélesebbé tenni, akkor a pirosítót az arccsontokra vidd fel. Ne vidd fel azonban fel a halántékig.

Ha kerek az arcod, akkor érdemes úgy sminkelni, hogy kissé keskenyebbnek tűnjön. Használj sötétebb kontúrt a halánték körül, az arccsontokon és a nyakon, illetve emeld ki a homlokod, az állat és a szem alatti területet.


A háromszög alakú arc esetében az arc felső részét keskenyebbnek kell láttatni, az alsó részt pedig vizuálisan kiszélesíteni. Sötétebb árnyalatot vigyél fel a halánték részére és a homlok felső részére. Ezután hangsúlyozd ki a homlokod, az állat és a szem alatti részeket.


Ha az arcod téglalap alakú, akkor a túl éles arcéleket lágyítani kell, és az arcodat oválissá kell tenni optikailag. Használj sötét árnyalatot a halántékon, és az arccsont felett. Ezután emeld ki a homlokod, a szem alatti területet és az állat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL