SZÉPSÉG

13 kiváló és gyorsan elkészíthető frizura, ha éppen sietsz, de csodás hajkoronát szeretnél

A nők átlagosan kb. 55 percet bíbelődnek a hajuk formázásával és a sminkeléssel, ha készülnek valahova. Ám olykor minderre nincs idő, ezért életmentő lehet egy-egy gyorsan elkészített, ám egyben remek frizura. Most megismerkedhetsz 13 olyan frizurával, melyeket te is gyorsan és egyszerűen meg tudsz csinálni.

Az alábbi frizurák előnye, hogy rendkívül mutatósak és elegánsak is egyben, segítségükkel pedig rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg!

{KEPGALERIA}

12. Váltott lófarok

  • Oszd a hajad három egyenlő részre egymás alatt, a felső részt a halántéktól, a középsőt a fülektől, az alsót pedig lentről fogd össze. Fogd össze a három részt egy lófarokba.
  • Mindegyik részt vezesd át a lófarkon. Kezdd a felső résszel. Legyen egy lyuk a lófarok fölött, amin át tudod majd fűzni a rugalmas hajgumit, és vezesd át a lófarkot felfelé a lyukon át. Húzd meg a hajgumit ezután szorosabbra.
  • Ismételd meg ugyanezt a középső lófarokkal, ám ezúttal a felső részt vezesd át a résen, mielőtt meghúzod a hajgumit.
  • Ugyanezt csináld a fennmaradó harmadik résszel is, és a felső póni farkat vezesd át a lyukon, majd húzd meg a hajgumit kissé. Ezután kissé összeborzolhatod a hajad, de hagyhatod lófarokban is.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL