SZÁMMISZTIKA

Melyik út vezet a boldogságodhoz? - A válasz a nevedben rejlik

Szerző:
Szabó Anna
Gondolkodtál már valaha azon, hogy valójában miért is születtél erre a Földre? A válasz sokkal egyszerűbb, semmint azt gondolnád. A számmisztika ugyanis évszázadok óta segítséget nyújt abban, hogy az emberek megérthessék, miért jöttek a világra és mi az életfeladatuk.

 

A neved nem véletlen. Akkor kaptad, amikor megszülettél, és ez az a név, amelyet a számmisztikában is kielemeznek. Nem számít, hogy éppen férjnél vagy, netán elváltál, esetlegesen más okból változtattál nevet.

A születési névben található magánhangzók sokat elárulnak arról, hogy mennyire vagy békében önmagaddal és mit jelent számodra a boldogság. Most megtudhatod, mi a legnagyobb szenvedélyed és mire vágysz legbelül igazán. Ha ismered a boldogság számát, akkor sokkal inkább letisztulnak a céljaid és motiváltabb leszel. Tulajdonképpen ez a „lelki személyigazolványod."

 

Hogyan is számítható ki ez a szám?

 


Nagyon egyszerű. A mostani számításban a magánhangzókra lesz szükséged. A nevedben szereplő magánhangzókhoz tartozó értékeket keresd ki, majd add össze és máris megkapod a boldogsághoz vezető számod.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W Y Z    


Ha például Szilvási Enikőnek hívnak, akkor az ebben a névben szereplő magánhangzók az I, A, I és E, I, O. Az ezekhez tartozó számértékek 9 + 1 + 9 + 5 + 9 + 6 = 39. Ha kétjegyű számot kapsz, redukáld egy számjegyűre, 3 + 9 = 12, 1+ 2 = 3. Kivéve akkor, ha a 11, 22 vagy 33-as számokat kapod eredményül, ezek ugyanis mesterszámok.


A számmisztikában ezt a „szív és a vágyak számának" nevezik, amely segít eloszlatni az ilyen kérdések körüli kételyeket, mint a „miért is születtem?" „mi az én életcélom?" „hogyan lehetnék igazán boldog?". Ismerd meg te is a boldogsághoz vezető utat és életcélodat ennek a számnak a segítségével!

 

 

ezotéria asztrológia számmisztika jóslat joslas
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL