REJTÉLY-MISZTIKA

TOP 10 kedvenc jóseszközünk - A legtutibb módszerek, amivel érdemes a jövőt kibogarásznod!

Összekapartuk azt a 10 jóseszközt, ami sokak szívének leginkább kedves és amivel kibogarászhatjuk a jövőnket, bepillantást nyerhetünk a sorsunkba, választ kaphatunk a kérdéseinkre, egy szó, mint száz, természetfeletti módon választ kapunk egy kártyától, egy tükörtől és a cikkben található 10 jóseszköztől! Ha elég vállalkozó szellemű vagy, próbáld ki te is valamelyiket!

Fekete tükör

A fekete tükör – az igazi, obszidiánból készült - egy olyan mágikus eszköz, amelynek segítségével megláthatjuk a jövőnket, a sötét énünket vagy akár kapcsolatot teremthetünk a szellemekkel, a túlvilággal. Hiszen a szellemek odaát már olyan természetfeletti tudással rendelkeznek, ami által képesek megjósolni a jövőnket, utat mutathatnak, és értékes információkat oszthatnak meg velünk.
A középkorban azzal a célzattal készítettek ilyen mágikus tükröt a mágusok, hogy kapcsolatot teremthessenek a démonokkal vagy a Túlvilággal, elmondva nekik kéréseiket, vagy éppen megtudhassák a jövőjüket vagy útmutatáshoz jussanak.
Ma már lehet sima, lakkozott fekete tükröt is kapni a jósláshoz, de az persze nem olyan, mintha egy kristályba tekintenénk. Itt is érvényes az a „szabály”, ami a szellemtáblánál, ha szellemekkel diskurálsz a jövődről, érdemes utána el is küldeni őket.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL