REJTÉLY-MISZTIKA

TOP 10 kedvenc jóseszközünk - A legtutibb módszerek, amivel érdemes a jövőt kibogarásznod!

Összekapartuk azt a 10 jóseszközt, ami sokak szívének leginkább kedves és amivel kibogarászhatjuk a jövőnket, bepillantást nyerhetünk a sorsunkba, választ kaphatunk a kérdéseinkre, egy szó, mint száz, természetfeletti módon választ kapunk egy kártyától, egy tükörtől és a cikkben található 10 jóseszköztől! Ha elég vállalkozó szellemű vagy, próbáld ki te is valamelyiket!

Kristálygömb

Kristallomancia. Ez a tudományos megnevezése annak, amikor vízfelületből, tükörből, vagy kristálygömbből jósolunk. Ennek az ősi művészetnek a kulcsa, egy fényes felületű tárgyra való koncentrálásban rejlik. A történelem során sok próféta, látnok, jós, kristálygömbolvasó és szerencsemondó akadt, akik hasonló módszerekkel éltek, és a jövendölés, a jóslás volt a megélhetésük záloga.

A jósgömb anyaga hegyikristály. A sima üveg semmiképpen sem pótolhatja a kristály adta energiákat. Formája és anyaga tökéletes gömb.
A jóslás két személy között, úgy is működhet, hogy a médium, avagy mágus felfogja a kérdező személy rezgéseit, ezáltal képesek lesznek beléjük látni a gömbön keresztül. Megnyílik előttük a személy tudatalattija, ha elég erősek a képességeik. A gömb tehát egyfajta katalizátor, - akár csoportosan vagy magányosan dolgozzunk vele – ami energiát bocsát ki, mivel kőzet és rendelkezik egy adott rezgésszinttel.

Ha egy magunk használjuk, mélyen a közepébe kell tekinteni, kiüríteni az elménket és csak a kérdésünkre koncentrálni. Ha jól csináljuk, a legtöbbször képek jelennek meg, szimbólumok, események, amik lehetnek a tudat alattunk kivetülései, vagy ha szellemmel, angyallal dolgozunk össze, ő maga mutatja meg nekünl a válaszokat.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL