REJTÉLY-MISZTIKA

TOP 10 kedvenc jóseszközünk - A legtutibb módszerek, amivel érdemes a jövőt kibogarásznod!

Összekapartuk azt a 10 jóseszközt, ami sokak szívének leginkább kedves és amivel kibogarászhatjuk a jövőnket, bepillantást nyerhetünk a sorsunkba, választ kaphatunk a kérdéseinkre, egy szó, mint száz, természetfeletti módon választ kapunk egy kártyától, egy tükörtől és a cikkben található 10 jóseszköztől! Ha elég vállalkozó szellemű vagy, próbáld ki te is valamelyiket!

Rúnák

A rúnák ősi germán eredetű írásjelek, amiket jövendölésre, mágikus és gyógyító célokra is használtak. A mondák szerint az istenektől származnak. Különböző számú betűből álló ábécé létezett Észak-Európában, a legismertebbek az Elder Futhark 24, a skandináv (dán, svéd, norvég) 16, és az angolszász 33 jelből áll.

Fogjuk az egyszerű szimbólumokkal, de bonyolult jelentésekkel bíró rúnákat, belevéssük őket fába, fémbe, kőbe  - vagy ma már ugye kártyalapokon is működik – és az előbbi jóslási formához hasonlóan a kérdésünkre koncentrálunk és feldobjuk őket, majd hagyjuk őket leesni és akkor kezdődik meg a jövőnk kibogarászása. Itt is több technika létezik, hogy mennyit dobunk fel és milyen sorrendben elemezzük ki. Illetve mint említettük, ugye ma már húzhatod is őket, különböző alakzatokba.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL