REJTÉLY-MISZTIKA

Szeretnél a holtakkal beszélni egy asztal segítségével?

Szerző:
Szabó Anna
Első pillantásra talán azt hiheted, mekkora marhaság, pedig ha kicsit is érdekel a téma, akkor biztos hallottál már az asztaltáncoltatás fogalmáról – ami ugye nem egy szép népi szokás – vagyis sejtheted, hogy valóban lehet egy asztal segítségével szót váltani a túlvilág lakosaival. Most, egy tapasztal újságíró meséli el azt, amit a saját szemével látott egy asztaltáncoltatás alkalmával!

Az asztaltáncoltatás „művészete” az 1800-as évekre vezethető vissza. A médiumok már igen régóta használják arra, hogy kapcsolatot teremtsenek a halottakkal. Egy tipikus asztaltáncoltató szeánsznál a médium és csomó átlagos ember ül egy kis asztal körül. Ilyen jelenetet már tutira láttál a szellemes és a horror filmekben.

Majd óvatosan ráhelyezik a kezüket a felületre. Amikor megszólítják a szellemet vagy általában a szellemeket, esetleg nevén neveznek egy elhunytat, akkor a médium arra kéri, hogy mozgassa meg az asztalt. Általában azért „táncol” az asztal, mert a szellem a mozgatással fejezi ki az igent és a nem válaszokat, különböző irányokba.  Vagy a résztvevők rugdossák lábát.

Az újságírót és paranormális nyomozót Joni Mayhan-t Kelly Dawn Purington médium győzte meg, hogy az asztaltáncoltatásban nincsen semmi trükk vagy disznóság. Egy Maine-ben lezajlott asztaltáncoltatáson vett részt az újságíró, ahol Kelly mindent részletesen bemutatott. Először végig kellett néznie a műveletet, mielőtt elhitte volna. A médium az ő esetében egy háromlábú asztalt használt, amely könnyen mozog, mert hát még se toljunk ki magunkkal és a szellemmel, hogy egy lebetonozott lábú asztalt használunk.

A képen is látható Kelly már nagyon régóta táncoltat asztalokat. Valaki kígyókat bűvöl, valaki asztalokat. A hölgy egész életében médium volt, de képességei az évek során csak növekedtek. Egyik legkülönlegesebb élményénél a barátaival táncoltatott asztalt, és mikor az egyikük elhagyta a kört, mire az asztal követni kezdte a férfit egészen a lépcsőig, amerre ment… ami vagy vérfagyasztó vagy pokolian szórakoztató lehetett… az embert mégsem üldözik mindennap asztalok.

Ha ezek után már égsz a vágytól, hogy megpróbáld megtáncoltatni az asztalodat, akkor gyűjtsd be pár hasonszőrűt, meg egy hiteles médiumot, aki vezeti a szeánszot. Majd tedd a következőket:

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL