Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Mégsem Balbeek az első űrrepülőtér, hanem 7000 éves maradvány Irak területén

Szerző:
Szabó Anna
Eddig azt hittük, hogy a 4000 éves rejtélyes baalbeki terasz az első űrrepülőtér. Erre cáfolt rá egy októberi sajtótájékoztatón Kazem Finjan közlekedési miniszter, aki szerint egy 7000 éves űrrepülőtérre bukkantak Irak területén. Finjan szerint, a sumérok a repülőterekről – ilyen a mostanában talált is - indították űrhajóikat, hogy felfedezzenek más bolygókat.

 

 A mai modern civilizáció igencsak sokat köszönhet az egykori suméroknak, akik a mai Irak területén éltek. A tudósok napjainkban is szájukat tátják a fejlett csillagászati, matematikai és technikai  ismereteiktől. Talán emiatt is gyanakszanak arra, hogy isteneknek álcázott földönkívüliek - az az Annunaki - avatkoztak be az emberiség sorsának alakulásába.

Most újabb okot adtak arra, hogy elismeréssel adózzunk nekik!

A repülőtér maradványai, amire alig néhány hónapja találtak a sivatagban egy i.e. 5000 körül épült, vagyis mintegy 7000 éves sumér repülőtér. A pláne benne az, hogy épp egy modernkori reptér építéséhez kezdték el előkészíteni a terepet.

 

Az iraki tisztviselő szerint már évezredekkel ezelőtt űrhajókkal utaztak a Plútóra a sumérok, akik az egyik legősibb ismert ősi sumér civilizáció.  A miniszter szerint a repülőtér csomópontként szolgálhatott az űrbéli utazásokhoz is, a földönkívüliek és a korabeli emberek számára. Vélhetően repülőkkel végeztek űrkutatásokat és a Plútón is jártak. Ezt az orosz kutató Samuel Kramer munkásságával igyekezte bizonyítani, aki alapos kutatást végzett a sumér civilizáció felemelkedésével, mitológiájával és kapcsolatban.

A történelem szerint a sumérok Dél-Mezopotámiában telepedtek le - a mostani Irakban -  ahol kereskedelemmel, mezőgazdasággal, és kézművességgel, kovácsolással, szövéssel és kerámiával foglalkoztak.

 

A képen is látható Ziggurat és Ur városának romjait az 1930-as években tárták fel, majd felújították. Így jutottak a megállapításra, hogy a világ első repülőterét itt építették.

De hivatalosan még mindig Jurij Gagarin volt az első ember, aki járt az űrben, még 1961-ben.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL