REJTÉLY-MISZTIKA

Gondoskodsz a házi manódról? - Így készülj fel erre a 7 házi szellemre, ha egyikük beköltözne!

Szerző:
Szabó Anna
Azt hitted csak elhunyt lelkek ejtőzhetned nálad? Akkor nagyot tévedtél, mert világszerte számtalan cuki, szőrős kis házi szellem van, aki védelmezi az otthont, némelyik még tisztán is tartja és jó szerencsét hoz a ház lakói fejére. Ismerd meg a házi szellemeket, tudd meg mivel kedveskedgetsz nekik, mert sosem tudhatod, mikor költözik be hozzád az egyik!

Hesztiától, az ógörög házi tűzhely védelmező istennőjétől kezdve, az Észak-Angol hobokig, a házi szellemek és házi istenek már több évszázada köztünk… pontosabban otthonainkban élnek. Azonban vigyázni kell, mert az istenségek általában csak másodállásban végeznek házi munkát, egyébként jelentős személyek - de hogy miért végzik, ne kérdezd, lehet ez a perverziójuk - és ahogy őket, úgy a „sima” házi szellemeket is könnyen meg lehet sérteni, felbosszantani, ha nem értékeljük a munkájukat, nem tiszteljük, nem becsüljük őket, nem ajándékozzuk meg néha őket. Vagy talán szeretnél egy nap arra hazajönni, hogy a porcelánétkészleted darabokban van?

Mutatjuk, ki az a 7 házi szellem, aki akár még hozzád is beköltözhet...

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL