Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

El se hinnéd, ha nem a saját szemeddel látnád! - 10 döbbenetes paranormális fotó

Szerző:
Szabó Anna
Vajon csalások áldozatai vagyunk és valamilyen módosított és igen trükkös felvételek ezek vagy nagyon is hihetünk a természetfelettiben? Mélyen elgondolkodtató képeket találtunk, amik azt engednék sejtetni, hogy létezik körülöttünk egy másik, láthatatlan világ. Érdemes rájuk nézni, mert másképp el se hinnéd, hogy egyeseknek ilyen különös élményben lehet része!

{KEPGALERIA}

Angyal a képen

Az ingatlantulajdonosak egy infravörös vadvilág kamerát állítottak fel, hogy megpróbálják lekapni a területüket előszeretettel látogató betolakodókat. Úgy tűnik, hogy inkább valami mást sikerült fülön csípniük.

"A panaszos számos beszámolója után sem tudtuk elkapni a behatolókat területen, ezért az ingatlantulajdonos felállított egy vadvilág kamerát. A tulajdonos másnap ellenőrizte a kamerát, és felvette a kapcsolatot velünk, hogy megnézhessük a képeket. Az ingatlantulajdonos nem mondaná el, mit gondol róla, és én sem fogom kifejezni a véleményemet arról, hogy mit gondoltam a képet láva, mert nem akarjuk, hogy valaki azt higgye, őrültek. – nyilatkozta a georgiai bűnüldözési tisztviselő

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL