Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Szerző:
Szabó Anna
Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

{KEPGALERIA}

Meg se történt a Holdra szállás?

Az egyik legészbontóbb összeesküvés-elmélet szerint sosem történt meg a Holdra szállás és valójában katonák ugrándoztak szkafanderekben egy filmstúdióban.

Az állítólagos „bizonyíték” erre egy fotó, amin az elmélet hívei szerint egy stúdiólámpa képe tükröződik az űrhajós sisakjáról. A NASA szerint egyszerűen rossz minőségű a felvétel, és lámpát sem látnak ott.

A másik, hogy leng a zászló, de hogy, ha nincs ott légkör? A NASA válasza erre az, hogy persze, hogy leng, miután leszúrták a rudat, a felső, nem merevített szélű rész a légellenállás hiányában bármeddig mozoghat.

Továbbá hol vannak a csillagok, amiknek ragyogniuk kellene, de egy sincs a képen? A NASA ezt a fotók minőségével magyarázza.

Egyesek pedig azt is alá tudják támasztani, hogy valójában a felvételeket szándékosan lassították le úgy, mintha nem is a Földön mozognának.

Még vagy kismillió ezekhez hasonló „jelek” vannak arról, hogy csalás áldozatai vagyunk. Erre a NASA találóan megfordította a dolgot: az Apollo-programban több százezren vettek részt. Ha valóban hamisításról lenne szó, hogy nem buktatta le őket még legalább egy ember?

 

Forrás: honvedelem.hu

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL