Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Szerző:
Szabó Anna
Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

{KEPGALERIA}

A Highjump-művelet

Az Operation Highjump a mai napig az egyik legszigorúbb államtitok, emiatt persze igen színes összeesküvés-elméletek születtek. A művelet középpontjában az Antarktisz áll. 1938-ban és 1939-ben expedíciót is küldött oda Hitler, akinek kitudja miért, de fontos volt ez a helyszín. Valószínűleg Atlantiszt, vagyis hitük szerint az árja történelem kezdeteit igyekeztek ott megtalálni. A világháború végén az amerikaiak is megjelentek ott 1946-ban kb. 5000 katonával és 16 hajóval, de hat hét után már le is léceltek. Hogy mit akartak ott, az rejtély.

Egy elmélet szerint a nácik élhető körülményekre bukkantak a jég alatt és létrehoztak egy antarktiszi náci államot, ahol csodafegyvereket fejlesztettek ki.

Egyes elgondolások szerint 1945-ben Hitler is csatlakozott új népéhez, megalapítva a Negyedik Birodalmat, tehát a berlini öngyilkosság csak szemfényvesztés volt. Az amerikai meg ennek a világnak a nyomaira bukkantak.

Megint más feltételezés szerint támaszpontok és bázisok vannak az Antarktiszon és az idegenek fészkelték be oda magukat. Onnan indulnak el az időnként feltűnő csészealjak, csak aztán rájuk bukkantak az amerikaiak így üzletet kötöttek velük: az USA békén hagyja őket, cserébe tanítanak néhány technikai trükköt…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL