REJTÉLY-MISZTIKA

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

{KEPGALERIA}

 Bermuda-háromszög valójában egy kísérlet?

Tutira te is ismered a híres Miami–Bermuda szigete–Puerto Rico között lévő szigetet, ahol hajók és repülőgépek tűnnek el nyomtalanul, - olykor ismét előbukkanva utasok nélkül  - illetve ahol furcsa fényjelenségeket tapasztalni. De ne feledkezzünk meg a furcsa lényekről és a különös „állagú” vízről se. Mondani sem kell, vannak, akik megint az ufókra kenik ezeket az eseteket. De akadnak tudományos verziók is, mint ami a metángázra vagy a Golf-áramlatra, meg a rendhagyó légköri jelenségre alapoz.

De létezik egy olyan elmélet is, mely szerint az USA hadserege víz alatti kísérleti fegyverbázist hozott létre a helyszínen, ahol elektronikai rendszerek megsemmisítésére alkalmas eszközök találhatóak. Sőt, állítólag agymanipulációval és überkatonák kifejlesztésével is foglalkoznak. A teória szerint sajnos az arra járók kiszúrták őket és ezért kellett kiiktatni őket…

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL