Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Szerző:
Szabó Anna
Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

{KEPGALERIA}

 Bermuda-háromszög valójában egy kísérlet?

Tutira te is ismered a híres Miami–Bermuda szigete–Puerto Rico között lévő szigetet, ahol hajók és repülőgépek tűnnek el nyomtalanul, - olykor ismét előbukkanva utasok nélkül  - illetve ahol furcsa fényjelenségeket tapasztalni. De ne feledkezzünk meg a furcsa lényekről és a különös „állagú” vízről se. Mondani sem kell, vannak, akik megint az ufókra kenik ezeket az eseteket. De akadnak tudományos verziók is, mint ami a metángázra vagy a Golf-áramlatra, meg a rendhagyó légköri jelenségre alapoz.

De létezik egy olyan elmélet is, mely szerint az USA hadserege víz alatti kísérleti fegyverbázist hozott létre a helyszínen, ahol elektronikai rendszerek megsemmisítésére alkalmas eszközök találhatóak. Sőt, állítólag agymanipulációval és überkatonák kifejlesztésével is foglalkoznak. A teória szerint sajnos az arra járók kiszúrták őket és ezért kellett kiiktatni őket…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL