REJTÉLY-MISZTIKA

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

{KEPGALERIA}

A Philadelphia-kísérlet

Úgy tudni, hogy 1943-ban végezte el az USA haditengerészete a kísérletet. A kísérlet lényege az volt, hogy a radarok számára láthatatlanná tegyék a hajókat, méghozzá mesterségesen fejlesztett mágneses mező segítségével. Az elmélet hívei szerint sikerült is ezt megalkotni.

A kísérletet Philadelphia kikötőjében végezték az Eldridge rombolóval meg egy száz fős legénységgel. Mikor bekapcsolták a mágneses mezőt, a „szemtanúk” szerint a hajó nemhogy a radarokról eltűnt, de szó szerint láthatatlanná vált és 15 percig tartott ez a „varázslat”. Csakhogy mikor visszatért a legénység, kellemetlen tünet lett úrrá rajtuk, mint amilyen a remegés, szédülés, hányás és fejfájás.

Később újra megismételték – természetesen sikerrel – és 350 kilométerre onnan, a norfolki bázis radarján egyszeriben megjelent az Eldridge, majd újra eltűnt, és ismét Philadelphiában bukkant fel. Akkor most időutazás idő történt? Mindenesetre a legénység még rosszabbul lett.

A projektet végül lefújták, mert a hadsereg sem volt képes uralkodni azon, amit alkottak. De mondani sem kell, a hadsereg a mai napig tagadja a kísérletet…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL