Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Az 7 legnépszerűbb katonai összeesküvés-elmélet

Szerző:
Szabó Anna
Soha nem is szálltak le a Holdon az amerikaiak? A Bermuda-háromszög valójában egy titkos víz alatti katonai bázis? Az Antarktiszon meg egy még titkosabb ufó vagy náci kolónia él? Azt hihetnéd, hogy ezek mind légből kapott agymenések, de a különböző összeesküvés-elméletek hívei igen szép, majdhogynem meggyőző „bizonyítékokkal” álltak elő… vajon tényleg csak a képzeletük szüleménye vagy erősen súrolják az igazság határát?

{KEPGALERIA}

Most akkor mi is az a HAARP?

Az amerikai légierő, a haditengerészet és az alaszkai Fairbanks Egyetem 1993-ban indította be a projektet. A HAARP nem más, mint a High Frequency Active Auroral Research Program, ami annyit tesz: Magasfrekvenciás Aktív Ionoszféra-kutató Program. A 180 darab antenna célja az ionoszféra vizsgálata és tulajdonságainak tanulmányozása, majd a kapott eredmények alkalmazása a kommunikációs és felügyeleti rendszerek kialakításában, de ha minden igaz polgári és védelmi célokra egyaránt is használhatóak.

A leghajmeresztőbb elmélet szerint az USA hadserege a HAARP segítségével képes befolyásolni az időjárást. Ők idézik elő a cunamikat, de még az aszályt is, ha éppen úgy tartja kedvük. Mások szerint viszont a HAARP egy agymanipulációs rendszer, amellyel a hadsereg globális agyvezérlést hajt végre. A végére maradt a legtutibb elmélet: projekt igazából egy halálos sugarat generáló fegyver, amely az ionoszféra "visszatükröző" hatásának segítségével bárhol a bolygón képes tönkre tenni az elektromos rendszereket.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL