Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

A rejtélyes Ikrek Faluja - A falu, ahol 220 ikerpár él, ami teljesen zavarba ejti a tudósokat

Szerző:
Szabó Anna
220 ikerpár. Eltudod azt képzelni ezt a mennyiséget?! Orvosok és tudósok már többször megpróbálták felrántani a leplet az Indiában található Kodinhi falujáról, ami csak úgy ontja magából az ikreket. De továbbra is csak zavarba ejti őket, hogy a globális átlaghoz képest hatszor több iker születik ott. Vajon mi lehet ennek rejtélynek a kulcsa?

{KEPGALERIA}

Azt mondja, átlagosan ezer főre 45 ikerpár jut a szüléseknél. Indiában és az ázsiai területeken pedig erre általában csekély esély van, nem úgy, mint a nyugati világban, ahol gyakran a mesterséges megtermékenyítés eredményei az ikrek. Illetve az ikrek általában az idősebb, érettebb nőknél születnek. Kodinhiben ez kapásból nem így van, mert a családok már 18-20 éves korban alakulnak ki.

A Kodinhi lakosai, falujukat büszkén hívják "ikervárosnak" és vezetett a Twins and Kin Association (TAKA) létrehozásához, ami egyfajta egyesület az ikreknek. „A TAKA-t azért hozták létre, hogy regisztrálhassák és támogathassák az iker családokat Kodinhiben. "- mondta Puallani Bhaskaran, a társaság elnöke és a két fiú büszke apja, aki törekszik a kissebbség összefogására és pártolására.

"A TAKA képes a népek oktatására és támogatására."

"Kodinhi ikreket össze kell kötni, hogy megtudhassák, miért vannak itt."

A TAKA elnökének a fiai és különlegesnek érzik magukat, attól, hogy ikrek, de a leglényegesebb mégis az, hogy iker-barátokra és családokra lelnek.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL