REJTÉLY-MISZTIKA

A rejtélyes Ikrek Faluja - A falu, ahol 220 ikerpár él, ami teljesen zavarba ejti a tudósokat

220 ikerpár. Eltudod azt képzelni ezt a mennyiséget?! Orvosok és tudósok már többször megpróbálták felrántani a leplet az Indiában található Kodinhi falujáról, ami csak úgy ontja magából az ikreket. De továbbra is csak zavarba ejti őket, hogy a globális átlaghoz képest hatszor több iker születik ott. Vajon mi lehet ennek rejtélynek a kulcsa?

{KEPGALERIA}

A falusiak szerint az iker-jelenség csak három generáció óta van jelen. Dr. Sribiju szerint:

"Legjobb tudomásom szerint ez az orvosi csodálat valahol 60-70 évvel ezelőtt kezdődött.”

Továbbá: "A részletes biokémiai elemző berendezésekhez való hozzáférés nélkül nem tudom biztosan megmondani, mi az oka az egyre gyakoribb ikerszületésnek, de úgy vélem, hogy köze lehet ahhoz, amit a falusiak esznek és isznak.” Márpedig úgy véli, ha erről van szó és meglehetne találni a forrást, ami az ikerterhességet eredményezi, komoly segítséget nyújthatnának a terméketlen pároknak.

Ugyanakkor Dr. Sribiju kizárta a genetikai tényezőket, a falu lokalizált jellege miatt. Ugyanúgy elutasítja azt a nézetet is, hogy a szokatlan nagyszámú ikerterhességeket egy ismeretlen szennyező anyag okozhatja, ami deformitások nélkül született egészséges ikrek magas számát eredményezné.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL